ritual • doom • experimental • noise

entrópia architektúra

Ébresztő

2022. november 03. - entrópia architektúra
Kedves Barátaink,
Akik régóta követik az Entrópia Architektúra munkásságát, tudhatják, a zenekar sok zenészt mozgatott, kreativitásunk alapja ugyanúgy magába foglalja az évek alatt állandósult csapásvonalat, mint a folyamatos megújulás, változás lehetőségét.
2022. nyara nagy fordulatokat hozott az Entrópia Architektúra életében. Két régi tagunk, Csürke Zoltán, és Gnáj József úgy döntöttek, nem folytatják tovább az együttműködést ebben a formában, s habár így közös utunk egy fejezete lezárult, a továbbiakban nagyon sok sikert kívánunk nekik, barátságunk nem szűnő jegyében.
A második nagy fordulat testvérzenekarunkkal, a Lanterni segítségével létrejött kollaboráció, ami egy erőteljes egységet alkotva tudott maradandó emléket teremteni számunkra, és remélhetőleg számotokra is! Ez a kollaboráció további inspirációkkal gazdagított minket.
Már a Fekete Zaj ideje alatt kikristályosodott az Entrópia új legénységének arculata, és nyár végétől ezzel a felállással próbálunk.
Ez, a harmadik lépés olyan megújulás, aminek hamarosan egyre inkább avatott szemtanújává válhat a zenekart övező baráti közösség, TI, mindnyájan.
A kitűnő kémia, a friss ötletek számunkra is izgalmassá, várakozással telivé tette a zenekar jövőjét.
Köszönjük az eddigi támogatást, a barátságot, azt a közösségi élményt, amit tőletek kapunk! Hálánk jeléül a megújult Entrópia Architektúra ezáltal még nagyobb lendülettel tud azon dolgozni, hogy a továbbiakban ez az egység még erősebb lehessen.
ea.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://entropiaarchitektura.blog.hu/api/trackback/id/tr3417969446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása